S SODO BIKARBONO NAD KANDIDO, RAKA IN ZAKISANOSTJO

soda 2310513   
Zdravniki, nezadovoljni s konvencionalnim zdravljenjem raka, so pričeli iskati alternativne rešitve, pri tem pa prišli do spoznanja, da sta glivica kandida in rak tako močno povezana, da sta skoraj kot eno.

Italijanski zdravnik Dr. Tullio Simoncini je svoje odkritje, da je kandida vzrok in začetek vseh rakov, želel nadaljnjo raziskovati ob pomoči italijanske vlade, a so mu to hitro preprečile velike zdravstvene koorporacije, ki z dragimi in neučinkovitimi zdravljenji mastno služijo. Tako so Simonciniju odvzeli licenco zdravnika, a sam nadaljuje z raziskovanjem svoje teze in zdravljenjem obolelih.
soda 1310513

Do težav pride, ko kandida, ki je sicer prisotna v vsakem telesu, preraste zdrave črevesne bakterije, običajno zaradi nekakovostne prehrane, ki vsebuje veliko škroba in sladkorjev, ter pomanjkanja prebavnih encimov. Da je nekaj narobe, nas opozorijo kronična utrujenost, težave s koncentracijo, napihnjenost, razdražljivost, nihanja razpoloženja in želja po sladkem.
Dr. Simoncini pojasnjuje, da razrast glivic in reakcija tkiva nanjo povzročata nastanek tumorjev, zato se zdravljenja raka loteva s sodo bikarbono. Pri svojem zdravljenju raztopino nanaša neposredno na rakave celice, tudi z injiciranji in katetri ter s tem izvaja povsem netoksično in naravno kemoterapijo na podlagi prej razložene predpostavke in dejstva, da soda uničuje glivice. Soda namreč hitro alkalizira zakisano telo in tako ustvarja okolje, v katerem rakave celice ne morejo preživeti.
soda 310513

V prid teoriji dr. Simoncinija govorijo tudi odlične stopnje okrevanja njegovih pacientov. Med zgodaj odkritimi bolniki z rakom jih namreč ozdravi 90 odstotkov, pri čemer ostalih 10 odstotkov pripada bolnikom s kostnim rakom, ki je problematičen, saj Simoncini še ni našel načina dovajanja sode bikarbone do kosti. Pri terminalnih oblikah raka ozdravi kar polovica pacientov, le pri hudih obolenjih, kjer je telo pacienta že povsem opešalo in je prepredeno z rakom, odstotek ozdravljenih pade na 10.
Delno lahko terapijo izvajamo tudi sami, bodisi zaradi kandide ali rakavega obolenja. Vsak dan namreč spijemo kozarec vode, v katerega smo vmešali žličko sode bikarbone. To storimo med dvema obrokoma, da ne uničujemo kislega okolja v želodcu med prebavljanjem hrane. Za boljši okus lahko vodi dodamo sok limone ali pomaranče. Če opazimo glavobole, moramo preveriti krvni pritisk, saj se lahko ta ob uživanju sode dvigne.

VIR: druzina.enaa.com

Komentarji

Priljubljene objave