KAKO UNIČITI KANDIDO, KI SE JE RAZBOHOTILA V NAŠEM TELESU

kandida_2050212Če se borite s prerazmnoženo kandido ali preprosto hočete preprečiti okužbe v bodoče, vam bodo v veliko pomoč poleg ustrezne prehrane tudi zelišča.
Origanovo olje
Fenoli v origanovem olju so zelo koncentrirani in tako izjemno učinkoviti v boju proti glivičnim okužbam, kot je kandida.

Izvleček listov oljke
Oleuropein, ki ga najdemo v izvlečku oljčnih listov, telesu pomaga pri boju z glivičnimi okužbami.
Pau D`Arco
Gre za še eno priljubljeno zelišče, ki uniči kandido in ga običajno pripravimo kot čaj. Dnevno spijemo eno skodelico takšnega čaja.
Česen
Česen deluje močno protibakterijsko in protiglivično. Kandida ne more preživeti, če je prisoten česen, zato je pomembno, da ga uživamo redno. Dodajamo ga obrokom in uživamo kapsule s česnom.
kandida_3050212

Neem
Neem stimulira naš imunski sistem, da se ta ubrani pred glivičnimi okužbami. Poleg tega telo razstrupi - glivice proizvajajo veliko toksinov, predvsem ko odmirajo, zato je pomembno, da te izločimo iz telesa.
Jabolčni kis
Čeprav ne gre za zelišče, je jabolčni kis prav tako pomemben v boju proti kandidi. Ker uravnava pH telesa in nas alkalizira, ustvarja okolje, ki ni primerno za kandido. Prav tako preprečuje, da bi se kandida hranila z neprebavljeno hrano v našem črevesju.
Kokosovo olje
Tudi kokosovo olje je pomemben del diete proti kandidi, saj ima protiglivične lastnosti.

vir druzina.enaa.com

Komentarji

Priljubljene objave